Pagina's

vrijdag 20 september 2013

THINGS I LOVE | broken banana's and secret Dutch books

Het leven bestaat uit grote en kleine dingen. Men zegt altijd dat je de kleine dingen op prijs moet stellen, maar men vergeet zo de grote dingen (sneu natuurlijk). Ook die kunnen erg mooi zijn! Hoezo dat dan? Ik zal het onderbouwen aan de hand van een voorbeeld:
 1. Neem een pak hagelslag, ga erop staan: hartstikke klein, hartstikke leuk.
 2. Neem dan een bad. Vul het met hagelslag, ga erin liggen. Heel groot, maar ook harstikke leuk!
Conclusie: het leven is mooi, hoe groot of klein ook. (zo, dat was lekker kort door de bocht, hè? *applaus*) 
Om een heel lang verhaal kort te maken (ehh nee), er zijn aardig wat geweldige dingen in de wereld. Kijk mee naar allerlei frutsels waar ik van houd!

 Noedelsoep. Ik kan er elke dag wel wat van op, als ik na school met een maag thuiskom die stervende walvis-geluiden (rewewbwuwuwuh) maakt van de honger! 
 Kapotte bananenclips. Ohnee. Wacht. Ik hou van héle bananenclips, maar die zijn zeldzaam bij mij. Ik heb er al zoveel verknoeid! En sommigen gaan gewoon kapot terwijl ze niets anders doen dan de hele dag onschuldig in mijn haar zitten (nu denken jullie natuurlijk; misschien is die Pauline wel een Medusa? Nee)
 Mijn groene sjaal. Ik kan echt niet zonder (in de winter dan hè, in de zomer lijkt het me niet bepaald een topplan). Warm, mooi, groots, spectaculair en hij past bij zóóóveel dingen! 
 Deze Ebay-ketting! Ik zal toegeven dat ik 'm erg lastig te combineren vind, omdat ik niet bepaald een mintkleurige broek of schoenen of wat dan ook heb (misschien moet ik die maar gaan kopen dan, gewoon; broek voor bij de ketting #yolo) maar het is wel echt puur statement, en dat vind ik leuk! PS:  hij was ongeveer 6,50! En dat voor zo'n ding! :D

Close-ups! Omdat de wereld daar zoveel mooier van wordt.
Clipjes! Ik heb deze clipjes ontdekt! Ik zag ze hangen bij de -ehh- Wibra.Normaal doe ik altijd, om de voorste plukken van mijn haar een beetje weg te houden, een klein knotje achterop mijn haar en de rest los. Maar 1. dat bezorgt me klitten en 2. dat is niet zo goed voor die paar plukken. Deze clipjes zijn de ideale oplossing (ook deze molesteer ik trouwens per duizend....)!
 Analoge camera's! Sinds die cursus waarmee ik er met eentje mocht oefenen, was ik om. Ik ben naar een tweedehands winkel gerend en heb deze (ultiem simpele) cameraatjes gehaald. Geen idee of ze werken en hoe de foto's worden, dat is juist de leuke verrassing! PS: maar 2 euro!? :D
Winnen! Yesssssss gewonnen!  Ik win nooit iets, dus dit is zo geweldig! En dan ook nog zo'n mooie ketting! Bedankt Fashionwasmysecondlove! Misschien heeft Karma het tij wel gekeerd omdat ik laatst een oud vrouwtje heb helpen oversteken (cliché hè) en win ik voortaan alles. Suuuure. Haha, in ieder geval ben ik dolgelukkig!
 Nog meer close-ups. 
 Nailart-tools. Een vriendin van me heeft dit meegenomen uit Amerika voor me. AND I WAS LIKE: OH EM GEE SUPERAWESOME???!!!! (*Amerikaans accent*) Zo handig!
 Haaientand-zonnebril! 
 Best bijzonder, nietwaar?  

Sauzen-receptenboekje.  Als ik even niks weet te koken, is dit het allerbeste boekje ooit. Ieder gerecht wordt lekker met een goeie saus. 

Omnomnomnomnomnom.

Collages maken voor Kunst, op school. We moeten nu een eindexamen-project maken en ik maak een tijdschrift dat vól tegen het schoonheidsideaal ingaat; omdat ik er zo volstrekt tegen ben. Boos word ik ervan als ik op Tumblr of Weheartit.com weer eens al die 'inspirerende' plaatjes zie langskomen over hoe je maar dunner en dunner kunt worden. Nee! Gewoon niet! Dikke middelvinger daarnaartoe en accepteer jezelf zoals je bent. 
 Chcoladepinda's (en rozijnen maar die waren op).  Daar heb ik geen charmante foto van. 
Nostalgische troepjes. Wie kent ze niet? Een apparaatje waarbij er, uit het middenrif van Barbie (of Timon of een beer of Spiderman of Aardappelhoofd, wat er ook opstond) snoepjes springen als je hun koppie naar achter drukt.
PS: deze komt ook in mijn schoonheids-ideaalproject. 
 Het boek voor Frans stiekem in het Nederlands lezen. Mevrouw, als u dit leest (*rent weg en begint te gillen*): "het is niet waar! Ik ben een brave leerling en zou zoiets nóóóit doen! Straf me niet!"
Belachelijke, rare foto's van mezelf maken. Hoi. 

17 opmerkingen:

  1. Je moet inderdaad genieten van de kleine dingetjes, goed gezegd! Die kettingen zijn allebei zo leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige post weer hahaha. En boeken voor Frans in het Nederlands lezen is volkomen sociaal geaccepteerd dus voel je vooral niet heel erg schuldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk artikel!
    En haha die geweldige snoep-apparaatjes, daar had ik het toevallig afgelopen week nog over :')

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha geweldige foto's. Fijn weekend nog. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een tof artikel! Je zonnebril is awesome! :)

    http://amberinez.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeel leuk om te lezen! Echt een leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha leuk om te lezen! :) Ik vind die zonnebril echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. great post & nice blog :D haha i love the sunglasses looks very nice !
    Maybe we follow each other !?
    If yes , let me know if you follow me :) I´ll follow back ;)

    Greetings & happy sunday!

    www.YulieKendra.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. OHHHH DIE SNOEPDINGETEJES. Die wilde ik altijd maar die mocht ik nooit. Ik heb er ooit een Spongebob gekocht, van mijn eigen geld. xD En die zonnebril is écht te leuk, waar is die van? :D xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Funny and nice post! I'm your new follower, I hope you can visit my blog soon :D
    http://malvro.blogspot.com.es/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuke post! Ik ben blij dat je blij bent met de ketting! Nog veel plezier ermee!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat leuk en creatief gedaan!
    ik volg je!

    super
    http://rosannevandierenn.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Clipjes! Ik heb deze clipjes ontdekt! Ik zag ze hangen bij de -ehh- Wibra.Normaal doe ik altijd, om de voorste plukken van mijn haar een beetje weg te houden, een klein knotje achterop mijn haar en de rest los. Maar 1. bulk pakistani lawn collection in best price range , economical wholesale lawn suits , pakistani cotton suits wholesale , pakistani unstitched suits wholesale , Pakistani suits wholesale dealer , fashion pakistani suits in wholesale both in stitched & unstitched , Designer lawn collection for the year 2020 , summer collection 2020 , lawn suit , lawn suits , pakistani readymade suits wholesale , pakistani clothes wholesalers suppliers , lawn replica wholesale dat bezorgt me klitten en 2. dat is niet zo goed voor die paar plukken. Deze clipjes zijn de ideale oplossing (ook deze molesteer ik trouwens per duizend.

    BeantwoordenVerwijderen