zondag 26 mei 2013

Things I totally love | suicidal avocado | Ask me anything!

Welkom bij mijn eerste 'things I totally love' postje. Dit houdt in dat ik dingen ga laten zien waar ik op dit moment of altijd al heel veel van hou.  Dat hadden jullie al wel kunnen raden, vermoed ik. Tenzij je echt geen woord Engels kunt (als je bij deze groep hoort: yes = ja, no = nee. Zo, nu hoor je niet meer bij die groep).
Waar hou ik van? Coldplay, Passenger, tekenen, panda's, aztec-print, alles met chocolade, zachte banken, framboosjes, mijn staarloze hondje en zonnebrillen.
Maar dat ga ik jullie vandaag allemaal NIET laten zien!
In plaats daarvan: levende vliegen en suïcidale avocado's.
Kijk maar gauw mee! 

Ik hou van een nieuwe lading elastiekjes en speldjes. Na wekenlang iedere ochtend wanhopig door het huis rennen op zoek naar een elastiekje, heb ik ze éindelijk weer gekocht want -gossie- die dingen raken snel kwijt! Geweldig om ze nu weer altijd bij de hand te hebben.
Ik hou van deze drie boeken van bo-bo-bo-bo-bol-punt-com! Stargirl, The Invisible Man, Looking for Alaska. Ik kan niet wachten om ze allemaal te lezen! Ik laat jullie nog wel weten wat ik ervan vond (hoewel Looking for Alaska toch wel geweldig is, dat weten we nu al, want; DIE MAN HEEFT THE FAULT IN OUR STARS GESCHREVEN! En da's mijn lievelingsboek)
 Ik hou ervan volkomen onverwacht geld te vinden in mijn broek-of jaszakken. Geld waarvan ik niet meer wist dat het bestond, behoort me ineens toe: ultieme rijkdom. 
 Ik hou van.... het weer! Hahahahahahah. Nee. Maar het is wél een mooie luchtfoto waarop het lijkt alsof het heerlijk warm is, hoewel ik je kan vertellen dat dit zeker niet het geval was *bibbert*. 
Ik hou van deze suïcidale avocado die heel brutaal roept dat ik 'm op moet eten. Hij wil graag dood, denk ik. En ohja, meneer de Avocado is ook nog een aardig potje arrogant. "I'm smooth". Pff.
Ik hou van deze oorbellen! Ze passen zo'n beetje overal bij. Niet te groot, niet te klein.
Ik hou van deze vlieg die ineens zo lief was précies voor mijn lens te poseren. Ik kan je vertellen dat dit de eerste keer is dat ik een vlieg heb gefotografeerd, hoe vet! Normaal sla ik ze dood en kijk ik vervolgens walgend hun ingewanden (chill Pauline, chill) dus dit is wel een keer leuk voor de afwisseling.
Ik hou ervan zelf graffiti-kunst te maken, waarin Bert Ernie neerschiet. "Ernie, je hebt een pistool in je oor!"  Ghehehehe.
Ik hou van korte broeken en rokjes.
 Ik hou van bloemetjes en een of ander landschap tekenen onder de les omdat ik gewoonweg niets beters te doen heb (opletten, misschien? Nou... ehmmm.... nee). Ik hou van kunst! Dat is het. 
 Ik hou van de kringloopwinkel waar je een aap-noot-miesbordje kunt kopen die je vervolgens echt vollédig kunt verkrachten door er plaatjes van roze poedels en dode lammetjes etc. op te plakken. 
 Ik hou van dit mini-legertje van 2euro dat ik ook bij de kringloopwinkel heb gehaald. Ik moet er alleen nog eventjes iets creatiefs mee bedenken maar ik heb al wel een ideetje, geloof ik.
Ik hou ervan helemaal te verdrinken in de sproetjes (figuurlijk jongens, maak je maar geen zorgen) als de zon ook maar een heel klein beetje doorbreekt. Het ziet er zo grappig uit!

 Ik hou van ultiem aanklooien met oost-indische inkt en maar wat doen hoewel het er uiteindelijk niet heel vreselijk uitziet.
 Ik hou van mijn ouwe, trouwe, goeie Nokia die al zóveel valpartijen van de fiets, mijn bed, de kast, de tafel, de trap, de wasbak, de bank, mijn broekzak, mijn jaszak, etc. heeft overleefd. Serieus, dat ding kan een atoombom hebben en dan is-ie nog niet kapot. 


PS: het leek me wel wat om een Q&A-artikeltje te gaan plaatsen. Heb jij voor mij vragen? Interessante, grappige, mooie, serieuze, saaie, korte, lange, gesloten, open, boeiende vragen waar ik dan hele verhalen bij kan lullen? Doe maar iets. Alles mag, dus don't be afraid to ask! Ik ben benieuwd :)
Groetjes!

22 opmerkingen:

 1. Wouw als dat klooien voor jou is, ik vind het prachtig !
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke post! Die oorbellen zijn super leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waha jij bent echt hilarisch. Leeuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf ook een Nokia, en ja, ze overleven echt álles, haha. Echt weer geweldig geschreven, whahaha, je hebt mijn maandag weer een beetje menselijker gemaakt, thanks girl! :')
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, je blog is leuk!
  XOXO

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow die tekeningen zijn weer echt heel vet! En jaa ik weet denk ik al bijna alles van je haha ;) maar toch even voor de leuk een vraagje:
  Wat vind je de leukste kledingwinkel, je mag er maar 1 kiezen.
  Liefs, Fije

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie tekeningen met je inkt. :) En de oorbellen vind ik ook heel erg tof. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha "Ernie, je hebt een pistool in je oor!" geweldig hahaha!
  wat wil je als vervolgopleiding gaan doen (of welke richting), iets met je tekentalenten of niet? :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post! Je kan echt leuk schrijven! Die avocado is inderdaad heel arrogant, ik zou 'm niet eten. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die tekeningen zijn echt leuk! en die vlieg is echt tof! super mooie foto :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk om te lezen! Je schrijft echt leuk, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuke post! Je hebt echt een grappige, interessante schrijfstijl en dit is ook een van de eerste 'things I love'-posts die ik echt boeiend vond :p Je hebt er een nieuwe vaste lezer bij! xx Romy
  rusty-revolvers.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke post :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Echt hele leuke fotos, je blog ziet er goed uit!
  XOXO Anna

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg leuk om te lezen!
  En hahaha dat aap-noot-mies bordje met die foto's, ge-wel-dig :')

  BeantwoordenVerwijderen
 16. You are an inspirational person to me. Your blog is quite awesome!

  xoxo
  HOLYKATTA

  BeantwoordenVerwijderen