Pagina's

maandag 19 augustus 2013

My obsession / Aztec buys

Iedereen heeft wel een kledingfetisj; de een spijkerbroeken, de ander haarbandjes, de kleur groen, hoge hakken, teenringen, bivakmutsen, kniekousen of  navelsokken (navelsokken? Ja, die bestaan; klik hier). Ikzelf ben helemaal knettertje gek op Aztecprint; tribalprint; indianenmode, zoiets.
Serieus, pleur mij tussen wat -ehhh uitgestorven- indianen en ik zou er totaal niet opvallen. Hoewel uitgestorven indianen meestal weggerot zijn en daar val ik dan wel weer tussen op want ik ben niet aan het wegrotten. Hoop ik. Denk ik.
Juist. Ik dwaal af. Jullie snappen mijn punt. Maar is het écht zo erg?! Heb ik écht zoveel van die print? Hm. Ja. Ik vind van wel. Kijk maar mee naar mijn collectie!

PS: Als zeer trouwe Fashionosaur-bloglezer kan het zijn dat een aantal items je bekend voorkomen! (klik op de link als je in die categorie thuishoort).
1. Ebay. 2. Ebay. 3. Ebay. 3. New Look.
PS; als je een van die kettingen superleuk vindt, zoek dan bij Ebay iets van 'tribal aztec orange triangle necklace gold" of "black white triangle necklace" ofzoiets en meestal kom je dit soort kettingen wel tegen voor bruut lage prijzen (en ja, we hebben het hier over max. 2 Euries)
 Shirtje van de Only. Ik was net op weg naar huis toen ik een slinkse blik de winkel inwierp en -omomgomgomgomg- daar stonden ineens twee geweldige shirts op mijn netvlies! Ik erheen, passen, stuiteren, twijfelen, yolo-denken en allebei gekocht. Dit is er eentje van. 16 Euro. De ander heb ik niet op de foto staan.
Mijn ouwe trouwe Aztec-broekje. New Look.
 Ebay, hoesje voor mijn Nokia N8. Goh, is dat meisje van Fashionosaur misschien Ebay-verslaafd? Volmondig ja. Ik ben gek op die site omdat 1. ik cadeautjes krijg uit China in de vorm van kleine mini-pakketjes en ik elke keer dat ik er eentje krijg denk; jaaa cadeautjes oh wat leuk wat zou het zijn wat spannend en oh wat is het mooi ik ben zo blij jippie jeej aah en 2. moeilijk goedkoop.
Een broek van de H&M, gewoon skinny. Jammer dat ie snel vaal wordt, maar verder best aardig.
 Deze telt vast niet maar ik vind 'm zo mooi! Ik heb deze en nog een aantal anderen (bestemming: cadeautjes) meegenomen uit Turkije vorig jaar voor echt ehm 3 Lira = weinig. Geen Aztec (ja half) maar heel erg handig als mini-toilettas, etui, portemonnee, etc.
Van een afstandje lijkt het op Aztec-print. Als je heel objectief kijkt zijn het volgens mij vooral bloemetjes, maar dat weet ik ook pas sinds vandaag...
 Oorbelletjes! New Look + cadeautje van Fije.
 Links: van die ringetjes die altijd overal handig voor zijn. Ik had er een keer ééntje om, om mijn ringvinger. Een man in Turkije vroeg, toen hij dat zag, of ik getrouwd was. Ik antwoordde van niet. Toen vroeg ie aan me of ik toevallig met hem wilde trouwen. Ik heb het aanbod toch maar beleefd afgeslagen.
Rechts: grote ring van de New Look. 
 DIT IS VOOR MIJN CAMERA! *huilt van geluk*  EBAAAY!
 Poepiefloepie-armbandjes uit Turkije en een vaag Oost-Europees land (geel) waar mijn broer geweest is.
PS: ik heb er nog eentje, maar die heb ik vandaag aan dus als ik die op de foto wilde hebben dan had ik:
1. mijn shirt in de tuin uit moeten trekken en er een foto van moeten maken maar in mijn beha in de tuin staan vond ik ook zo wat.
of 2. een ander shirt moeten aantrekken voor ik die andere zou fotograferen. Hier had ik geen zin in. DUS hij staat niet op de foto, maar geloof me; die komt nog wel een keer in een outfitpost langs (komt die ooit nog? Ja, die komt! (hij komt hij komt die lieve goeie post lalalala)).

PS: vorige keer publiceren vd bericht ging ineens mis, alle plaatjes waren 'weg' na een tijdje vandaar een 'tweede' keer

20 opmerkingen:

  1. AWHH WAT EEN GEWELDIGE AANKOPEN!
    Ik vind werkelijk al je aankopen helemaal geweldig en ik zou ze zelf ook allemaal halen!

    En ik vind het leuk dat je ook in nijmegen woont ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, ik ben echt heel erg jaloers op al je mooie aztecaankopen. Vooral die ring van de New Look is pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oke Pien je hebt echt veel hahaa, dar camera hengsel ding is zo geweldig!
    liefs, Fije

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Shirtje van de Only. Ik was net op weg naar huis toen ik een slinkse blik de winkel inwierp en wholesale pakistani collection in affordable range , wholesale suits direct from textile in best price range , pakistani replica suits wholesale , pakistani stitched suits wholesale , pakistani suits wholesalers in chandni chowk , lawn suits in best wholesale price , lawn cotton suits , lawn suits cotton , salwar kameez , stitched and unstitched replicas , pakistani lawn cotton suits wholesale , lawn cotton suits wholesale , pakistani lawn dresses wholesale omomgomgomgomg- daar stonden ineens twee geweldige shirts op mijn netvlies! Ik erheen, passen, stuiteren, twijfelen, yolo-denken en allebei gekocht. Dit is er eentje van. 16 Euro. De ander heb ik niet op de foto staan.

      Verwijderen
  4. Wow best wel veel, en vooral echt heel erg leuk! Ebay is echt the place to be voor zulke originele accessoires :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw echt hele leuke items!
    Denk dat ik alles zo zou willen aandoen (:
    Vooral je juwelen wil ik wel eens komen stelen ;p

    Liefs, Liese
    PS: ik hou een give-away, doe jij al mee?:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, die kettingen zijn echt heel leuk! Hele leuke post trouwens! Gaaf om je 'verzameling' te zien. ;) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeh wat een geweldige items! Ik houd ook echt heel erg van aztec printjes :)
    En haha wat een leuke navelsokken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige post weer! Ik ben 3 weken op vakantie geweest en het is toch zo'n verademing om weer blogs te kunnen lezen! Om te beginnen met jou hilarische schrijfstyle, echt heerlijk! Liefsxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hé dat eerste shirt van de Only heb je nog nooit aangehad of wel?
    Luf joe en je blog!
    xxxxx Emmaer

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hele gave items,vooral je camera riem echt top!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. aaaah zo leuk allemaal! ik had mezelf voorgenomen een tijdje NIET op ebay te kijken, maar dankzij je enthousiaste stuk en foto van je cameraband (ik was al van plan een eigen te maken aangezien ik nooit leuke goedkope vond, ik had er dus echt niet aan gedacht op ebay te kijken......) dus ik ging die cameraband opzoeken (GEVONDEN!) en kwam meteen weer twintigduizend andere geweldige dingen tegen, oeps!
    ik heb me ingehouden: nóg niets besteld (wel alles opgeslagen haha)
    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hihi echt heel leuk, ik ben er ook helemaal weg van! :)

    Neem deel aan de give-away voor het één jarig bestaan van mijn blog!
    http://leenphilips.blogspot.be/2013/08/give-away.html

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Haha, ja je bent zeker wel een tikkeltje aztec verslaafd! Maar groot gelijk hoor, 't is een prachtige print :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Er zitten echt hele mooie dingen tussen! Volgens mij is dit wel een verslaving te noemen haha! Maar het is dan ook wel mooi :')

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw wat een prachtige dingen! Ik ga ook op Ebay zoeken, die cameraband. huil. ik wil een eigen camera (want ik zie mijn moeder er nog niet mee lopen, haha)

    BeantwoordenVerwijderen