Pagina's

zondag 13 oktober 2013

poisonous tigers | my needs in Herfst

Hoelang ik het ook heb geprobeerd, de kou valt niet meer te ontkennen. Blijkbaar moet er zonodig een seizoenswisseling komen. Als ik Klimaat was, had ik het wel geweten. Maarja. Ik ben Pauline.
Gevolg: eigenwijs op mijn slippers naar buiten wordt voortaan keihard afgestraft met bevroren teentjes en rode voeten. Beter kan ik me nu maar herfst-en-winter-klaar gaan maken:
warme kleding aantrekken, mutsjes kopen, een wanhopige zoektocht naar een winterjas ondernemen en me voorbereiden op de jaarlijks terugkerende discussies: 
  Is zwarte piet niet kei racistisch? Komt er een Elfstedentocht? Moet vuurwerk verboden worden? Zullen we giftige tijgers loslaten in de tweede kamer (ha-ha)?
 
Jupperdepup. Het wordt weer herfst en daarna winter. En in de herfst kan ik sommige dingen niet missen. Maar wat *spannend muziekje*? Kijk mee! 

 All-stars. Belachelijk, ik weet het, want ze zijn echt 24/7 doorweekt geweest de laatste 3 dagen. Maar ze lopen fijn en zijn zo lief en mooi, okay?! 
 Mijn ipod. Als je dan toch 40 minuten door de regen moet fietsen, dan wel met een gezellig muziekje op. Dan is het zelfs best wel leuk (Tip: here comes the sun, tudutududu, here comes the sun and I say, it's all right tudududududu) . 
 Warme truien. Do I need to say more? 
  Een collectie aan enigszins vreemde, aparte sokken. Waarom witte sokken aandoen als je ook sokken met hamsters, schildpadden, koala's of eekhoorntjes aan kunt doen?! En niemand die het ziet met een lange broek en hoge schoenen (pas echt stoer wordt het als je ze aandoet in je sandalen met shorts...)
 Very simple jeans.  Haaandig! PS: hebben jullie je ooit bedacht hoe de wereld eruit zou zien als ze de eerste spijkerbroek rood hadden gemaakt? Dan zou het héle straatbeeld en de héle modewereld veranderen (omg)


 Een arm vol armbandjes. Eigenlijk is dat ieder seizoen bij mij het geval. Als dit mijn fashionstatement is, prima. Er gaat geen dag voorbij zonder een concert aan leuke kraaltjes aan mijn polsen. Als ik iemand zou willen besluipen, maakt dit het wel wat lastiger, omdat het zo rinkelt. Maar ik heb geen plannen. 
Joggingbroek. Voor als je dan tóch helemaal doorweekt terugkomt van een lange fietstocht, dan is dit dé verlossing! Zoals chocolade is voor je mond, zo is een joggingbroek voor je benen (hm, diep hè)
 Mini cupcake-vormpjes. Gewoon te lief om te laten liggen. 
  IJs. Het ligt er nog niet, dus heb ik maar even wat ijsblokjes gefotografeerd. Een winter is voor mij een geslaagde winter als ik kan schaatsen en sneeuwballen kan gooien, verder interesseert het me allemaal niets. Deze week is het Triavium (schaatsbaan) alweer geopend, en ik ben erbij. 
 Noedelsoep. Na een koude dag en verkleumde handen, is er niets beters dan noedelsoep. Een kijkje in de hemel voor slechts 20 cent. 
Deze groene sjaal. Ik zou niet weten wat ik zonder deze prachtsjaal moet. Lekker fel, gezellig, knuffelig. Een soort koala, maar dan beter. Want deze bijt niet en hoeft ook niet 24/7 bladeren te eten. Als je dát namelijk bij je oor hebt, word je helemaal gestoord.

PS: afwezigheid viel te verklaren met proefwerkweek. En ik heb al 3 achten binnengehengeld! Nu nog met trillende handjes wachten op mijn Wiskunde-cijfer! 

24 opmerkingen:

  1. Aah die sjaalfoto's zijn leuk! Inderdaad, warme sjaals, truien en joggingbroek. heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Die sjaal heeft echt een mooie kleur:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Triavium, daar moet ik wel eens wedstrijd rijden! Ik schaats als ''sport'', zegmaar, maar ik vind de baan in Nijmegen niet zo ideaal. Hij is zo klein met heel veel bocht vergeleken met een 400m baan. Maar wel leuk dat het de baan weer open is! Schaatsen is mijn alles, dus ik kan ook niet wachten tot natuurijs, NK/EK/WK's op tv en natuurlijke de winterspelen!

    xoxo May

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die sokken, halleluja waar heb je die gekocht ze zijn echt te leuk! En sneeuwballen gooien is gewoon het beste deel van de winter. Punt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die foto's met je sjaal zijn tof! En superleuke sokken, ik hou er ook van om een heel assortiment aan bizarre, grappige sokken. Maakt een outfit net iets leuker als die sokken eens beslissen om te komen piepen vanuit je schoenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, wat een leuk artikel! XO

    p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gave foto's! Vooral die met je sjaal.

    Liefs,
    Kiki // Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuk geschreven als altijd, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een arm vol armbandjes, jaaaa! En eigenlijk alles inderdaad heb ik ook wel nodig. DIKKE TRUIEN WEER <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Aah je sjaal is leuk! En je sokken zijn zó cute. :) Ik kan me ook maar beter voorbereiden want het fijne weer is wel echt over ja.. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Omg, jou ogen zijn zo mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een ipod is inderdaad onmisbaar op de fiets, als ik langer dan 10 minuten op de fiets zit heb ik áltijd muziek op haha :)
    Hoewel sneeuw best leuk is (zolang je er niet té lang buiten in hoeft te lopen/fietsen: ik bevries binnen no time) en schaatsen ook heel leuk is, hoop ik toch dat de winter maar weer even snel voorbij gaat, ik heb liever wat warmer weer (zelfs in huis heb ik altijd ijskoude handen, hoe hoog de verwarming ook staat) en bovendien kan ik niet roeien als er ijs op het water ligt én ik kan niet pennyboarden als de straten nat/vol sneeuw zijn dus geef mij maar een vervroegde lente :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hahaha dit maakt de herfst toch wel een beetje beter. Fijne dingetjes... DIE SOKKEN! ik ga ook coole sokken sparen haha. Leuke site!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk artikel!

    Ik volg je via Bloglovin. Misschien kun je een kijkje nemen op mijn blog?
    Ik heb nu ook een winactie lopen met een bodylotion van Victoria Secret!!

    xoxo

    http://myblogxoxo.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke artikel zeg!
    xx Mounia
    www.nonchalantrebel.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Your photos are so adorable! Love all the cute socks!Thanks for your visit hun :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben helemaal verliefd op je sokken! Super leuk met sandalen of lage laarsjes en dan die sokken erboven uit. Dankjewel voor het volgen van mijn blog. :)

    www.laurettie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. "Een kijkje in de hemel voor slechts 20 cent" hahaha heerlijk geschreven. Daarnaast ben ik het ook onwijs met je eens wat betreft de all-stars, arm vol met armbandjes (ik heb mijn vriendschapsarmbandjes nu al sinds zomer 2012 om, ze gaan nu gewoon nog een winter meemaken) en de joggingbroek. Leuke post. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik ben ook nog op zoek naar een fijne sjaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Yeaah voor dikke truien en sjaals! Dat zijn toch wel
    mijn favorieten tijdens de herfst/winter c; en noedelsoep
    natuurlijk! Zo lekker! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hihi, heel leuke post!
    Je sokken collectie is awesome, haha, ik hou ook wel van sokken met leuke printjes (:

    Liefs, Liese
    Cats & Dresses

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Gefeliciteerd met je goede cijfers!! En ja, er moet zo nodig een seizoensverandering komen. Ik ben het er ook niet meer eens, maar ja.... Die sjaal is echt prachtig zeg!! Heerlijk warm

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Haha wat een leuke foto's van jou met de sjaal!
    Vooral warme truien en een ipod tijdens het fietsen zijn voor mij ook echt een must in de herfst :)

    BeantwoordenVerwijderen