dinsdag 5 november 2013

Tumblr-proof on Tuesday | making my own

Tumblr of weheartit: the place to be voor mooie plaatjes. Blonde dunne dames, perfecte kapsels, iets te vaak Justin Bieber, voedsel, camera's, en liefdesplaatjes (waarvan ik altijd denk; wie maakt die foto's eigenlijk??).
Aan die enorme vloed aan plaatjes wilde ik ook eindelijk wel eens een bijdrage leveren. Dus besloot ik over te gaan op actie. Wat moest ik doen? Hier komt ie:
1. pak de hoofdpagina van weheartit.com 2. selecteer wat leuke plaatjes 3. Maak ze na en neem het vooral niet te serieus 4. korreltjes zout, creativiteit en lachen om je eigen grappen? Toegestaan!
Kijk gauw mee hoe ik de prachtigste, soms enigszins aparte Tumblr-foto's na probeerde te bootsen. Tumblr-proof, ja of nee? 

Een héél héél héél inspirerend plaatje dat ik vond op Weheartit: snoep (rechts).... 
Dat deed ik even dunnetjes over, maar dan met de schatkistjes van Red Band (links). *snik* Zo mooi, ik word er emotioneel van! Tumblr-proof? Egwel.
Ik begrijp het als jullie jaloers zijn op mijn zwaar romantische doucheputje (links). En mijn nagellak is ook al zo spetterend. Tumblr-proof? Ehmmm.. Dat laat ik aan jullie over...
Ik had het niet verwacht, maar er is er zowaar eentje gelukt *luid gejuich, applaus, hysterisch gegil, gehuil van geluk etc.* Links is mijn oog. Met de nodige effectjes eroverheen heeft het nog best iets aardigs opgeleverd. Tumblr-proof? Jupperdepup!
Op dit soort momenten begrijp ik Weheartit niet helemaal want ik zag ineens een regenboog-gaspit (rechts) op mijn scherm verschijnen. Dit is wat ik dacht:
1. hoe doen ze dat? 2. Wat interesseert mij dit nou? 3. Wacht... is dit fotoshop?
En toen besloot ik 'm na te maken, misschien wat minder spectaculair (links), maar wel heel praktisch bij het eieren bakken in de ochtend. Tumblr-proof? Nee. Sorry gaspitje.

Ik denk dat er geen meisje is die deze foto (rechts) niet kent. I've got my own now! (links)PS: check hoe mysterieus mijn oog door haar thigh gap heengluurt.  Tumblr-proof? JA DÛH!

 Waar zijn de kleurige bloemetjes als je ze nodig hebt? (links) Juist, verzopen in de tuin want ik woon in Nederland. Ik heb maar een armband in mijn haar gedaan, werkte ook best goed. Tumblr-proof? mwahmwahmwah; kantje boord. 

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik de foto links al tijden geleden had gemaakt & toen kwam ik die foto rechts tegen op de site. Ik bedacht me hoeveel ze op elkaar lijken dus heb ik ze ook maar mijn lijstje binnen gesmokkeld (SORRY VALSSPELERIJ SORRY).
Ik heb het eigenlijk niet zo op deze plaatjes. Een beetje saai, eigenlijk. Allebei niet Tumblr-proof dus, hoewel die rechter er toch echt opstond (links is mijn creatie *ooooohh*).
Nogmaals: het is echt puur schijtweer in Nederland (links) en dat kan alleen maar dit soort foto's opleveren. Mooi hè? Bijna net zo mooi als die rechterfoto. 
Tumblr-proof? Ja, misschien als je er een heel depressief gedicht over zelfmoord, onzekerheid of liefdesverdriet overheen zet.
Ach, de liefde, wat levert dat toch altijd prachtige plaatjes op. BUT WHO NEEDS A BOYFRIEND WHEN YOU'VE GOT A DOG?! Zo.Ze zakken er maar lekker in met dat halfnaakte topmodel; ik heb Freggle (=de hond, die kijkt alsof ie het allemaal verschrikkelijk vindt wat ook klopt)! Tumblr-proof? Een beetje.
Ik + barbie = volstrekt normaal hoofd. 

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuk artikel, ik vind dat er wel wat gelukt is hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha ik vind ze allemaal helemaal leuk en geschikt. Vooral die met die hond trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha super leuk artikel. Je hebt me aan het lachen gemaakt ;P Met die barbie en je badputje is super grappig hihi. Maar wat heb jij een mooi oog trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha leuke post en geweldige foto's.!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe post! Heel origineel ook, dat vind ik altijd erg leuk om te lezen. Ik vind je foto's onwijs mooi en zeker tumblr proof!

  Liefs.

  romiwrites.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk al die foto's! Ze zijn ook goed gelukt en ik vind het echt een top idee!

  www.ocean-hearts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha wat leuk gedaan! Vooral jij en de barbiepop vind ik erg gaaf :')
  Nee maar serieus, die met je oog is echt goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha superleuk idee, leuk om samen met je vriendinnen te doen!
  Ze zijn super goed gelukt trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha wat een geweldig artikel dit, die van het nederlandse prachtweer vind ik wel heel mooi en realistisch gelukt hoor :) Je commentaar erbij is vooral ook erg leuk om te lezen, ik ben voor een deel 2! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, die laatste foto! En wat een geweldig idee dit! Lijkt me leuk om te doen. :) Je foto met knotje en omhoog kijkend is zo mooi, des te leuker dat je die al had. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hahahahaha geweldig!! Meesterlijke post dit

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk en creatief dit! De foto met je oog is mooi gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha, super origineel! Moest er echt om lachen :)
  Ik ben je blog gaan volgen! Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen