maandag 9 juli 2012

My top 15 summer tips | limonade

Hoe kom je deze zomer door? Gemakkelijk! Het is niet alleen de mooiste tijd van het jaar, vooral als het weer meezit, maar je hebt ook alle tijd om de dingen te doen die je voorheen niet kon. Geweldig dus! Maar natuurlijk, we hebben allemaal wel eens dat ene verveelmomentje, of die ene vriendin die dan langskomt waarna je vervolgens samen maar slecht kan bedenken wat je eigenlijk wil gaan doen. Om de zomer nóg beter te maken, hier wat gekke tips en ideeën! Succes, plezier en heel veel lachbuien gegarandeerd!  Mijn top 15, here we go...
1. Maak elkaar op. Zonder regels! kijk pas in de spiegel als jullie klaar zijn...
2. Dit is voor de durfals onder ons: ga op een bankje zitten langs een drukke winkelstraat, samen met een vriendin / een stel vriendinnen. Elke keer dat er een jongen langskomt, geef je ze een cijfer. Dit kan stiekem, maar de echt moedige dames steken de bordjes natuurlijk hóóg de lucht in!  
3. Op cosmogirl.nl (ik weet het, reclame..) staat een lange vriendinnenvraaglijst van 100 vragen! Vul in!
4. Ga lekker los op je ipod en laat de ander raden welk liedje je zingt. Variaties  mogelijk: fluitend, iets drinkend, etend of neuriën. 

5. Print je favorieten quotes uit, je mooiste zinnen, een levensles of een grappig plaatje. Deel ze uit aan mensen op straat of plak ze ergens op de muur. Zo maak je voorbijgangers misschien ook nog aan het lachen!6. Shoppen? Shoppen shoppen shoppen.  Geweldig woord. 
7. Trek oude spelletjes uit de kast, wie zegt dat een potje monopoly niet geweldig kan zijn?

8. Stopmotion filmpjes maken, heel erg leuk, kost veel tijd, vergt aardig wat geduld en creativiteit. Het resultaat mag er uiteindelijk vast wezen en, het is net zoals de andere opties, ongelofelijk gezellig en grappig om eens een keer te doen!
9.Doe een leuke fotoshoot, maak je gek op, trek felle kleren aan en ga ervoor!!
Maar dit is het niet alleen: je kunt het stukken leuker en origineler maken. Zo kun je een thema instellen, maar ook dingen gaan uitbeelden. Denk aan spreekwoorden. Zet de foto’s vervolgens op Facebook en laat de anderen raden wat het eigenlijk is. 
10. Kledingruil: nodig een stel goede vriendinnen uit bij jou thuis, spreek af dat jullie allemaal de minder leuke/ te kleine kledingstukken uit je kast meeneemt, gooi ze op een stapel, en ruilen maar! Low budget, heel erg gezellig én eens wat nieuws in je kledingkast: voor niets!
11. High tea: dit spreekt voor zich! Draag je vriendinnen (& je moeder) op veel lekkers te maken, gooi ze bij jou op de bank, mest ze vet met lekker veel cake, snoep, thee en andere zoetheid en klets erop los! Supergezellig. 
12. DIY: een paar DIY’s die je eigenlijk altijd wel kan proberen, altijd leuk voor in de vakantie. Maak je eigen vriendschap armbandjes, bleek een broekje, een t-shirt of lak elkaars nagels als op de foto’s op weheartit.com. Tricky, maar het valt te proberen! Geen geslaagd resultaat? Ach, oefening baart kunst.
13. Over tricky gesproken: elkaar natekenen! Ongelofelijk lastig, leuk om te doen als je van tekenen houdt en ach, als het resultaat niet súper is (die kans is groot, bij mij in ieder geval..) dan kun je er altijd nog samen om lachen!
14. Kleur je haar voor een dagje met pastelkrijtjes. Vast al wel eens van gehoord? 
15. Vraag aan een vriend (een jongen dus) of ie je wil leren voetballen. Ik kan er bijvoorbeeld helemaal niks van, ik ben een vrij hopeloos geval. Hartstikke leuk om het toch een keertje een beetje te leren!

 Succes en veel plezier en gelach gegarandeerd! 

33 opmerkingen:

 1. great ideas!

  xx

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuke tips! Ik ga vooral echt eens DIY's proberen te maken! En ik kan nog wel half voetballen, en anders leert m'n broer het me wel (: ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk zeg, ook erg grappig geschreven :D. Fotoshoots ga ik doen en ik heb ook al mensen nagetekend :P. En spelletjes zijn ook leuk inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo nadat ik deze post gelezen heb ga ik me vast niet meer vervelen in de vakantie hihi! Heb je misschien nog wat tips om mijn blog leuker te maken? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor je leuke comment!
  We volgen je nu :)


  Super leuke tips! Ik ga ze uitprinten :)

  Liefs,
  Eva

  www.fashionity.nl
  DONT FORGET TO JOIN THE GIVE AWAY http://www.fashionity.nl/2012/07/winactie-kitsch-diva.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I had to translate you post with google (i'm too lazy haha) and it was really worthy, these tips are really useful!
  Oh, and I love the name of the blog, Fashionosaur! hahaa it's awesome, really! haha(:
  I'll follow you:(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh, it was a happy face! hahaha! :) :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha ik moest echt lachen om de tweede haha.
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha de jongens keuren met een cijfer, geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, die laatste komt me toch bekend voor, Pauline. :') Is het nog gelukt vanmiddag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja hè! Ja het ging serieus best goed.. Ik schopte niet de hele tijd over de bal heen én ik kan nu zelfs een trucje :) Dus ik ben trots.

   Verwijderen
 11. Dit noem ik nog eens originele tips. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw leuke blog en echt super tips ^^! Die van die pastelkrijtjes ben ik van plan morgen te doen =]! Mijn zusje heeft dat al gedaan trouwens met de kleur roze en het geeft een heel cool effect ^^! Hoe dan ook leuke tips <3!

  Ik ga je volgen ^^! Volg je terug <3??

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen