vrijdag 20 juli 2012

Ebay | Ebought

Ebay, ik ben er een groot fan van. Sieraden voor 2euro, uit China! Wie kan zoiets bedenken? Sinds wanneer zijn de verzendkosten beneden de 15 euro gedaald? Geen idee, het is me een groot raadsel. Maar wat ik wel weet is dat ze ongelofelijk leuke dingen verkopen voor weinig geld(En dit is stiekem best verslavend).
De laatste tijd heb ik aardig wat besteld, vooral sieraden. Kijken jullie mee? Ik zal ook mijn mening geven over het product. 




 Deze ketting zag ik meerdere malen voorbij komen op ebay en ik was er meteen gek op. Ik heb op een aantal geboden en één gewonnen! Al na een week was ie thuisbezorgd, en ik ben er helemaal gek op. Het is redelijk goede kwaliteit (prijs was 2,50 dus in verhouding okay) precies zoals ik 'm had verwacht, op tijd geleverd en hartstikke mooi.

Cijfer: 10!


^Zo zit ie dus níet.

 Ear cuffs, ik heb er wel eens een artikel over geplaatst. Het leek me iets heel gaafs en niet echt moeilijk om te dragen.. Nou! Daar heb ik me driedubbel in vergist. Ik dacht eerst dat ze misschien buigbaar zouden zijn, lekker breed of met een magneetje vast te zetten. Nee, nee en nog eens nee. Toen ík 'm (op tijd, wel) thuisbezorgd kreeg, maakte ik me al zorgen of ie überhaupt zou passen. Hij is hartstikke klein en bleek niet te buigen. Als ik 'm eindelijk op mijn blijkbaar te dikke oor had gezet, zat ie vreselijk onstabiel. Heel erg jammer, ik ben er erg ontevreden over. Niet aan beginnen dus!

Cijfer: dikke vette 3



Groot, gigantisch, kleurig, lekker shiny, fel en gek. Dat is waar ik aan denk als ik deze ring(en) zie. Ik had er eentje besteld voor 2 euro en al gauw kwam ie aan in een klein pakketje. (Uit China, mensen. China!) Ik deed 'm om en hij paste perfect, om bijna elke vinger. Ik heb geen idee hoe dit kan, maargoed. Wel raakte ik per ongeluk de bovenkant aan met mijn nagel en er bladderde meteen iets van de "steen" af. Dat vond ik verdacht. Daarom heb ik 'm toen gelakt met doorzichtige nagellak en nu blijft alles goed zitten. Geweldig slechte kwaliteit dus, maar voor zo'n prijs verwacht ik ook niets anders. Ik heb er veel plezier van en hij leeft nog steeds!

Cijfer: 7,5



 Tijdenlang op zoek geweest naar studs, alle knutselwinkeltjes af. Maar Ebay bood de oplossing! Voor 4,50 had ik een zakje met 100 studs binnen. Snelle levering en ik was héél erg tevreden, ze zijn prachtig, goed te gebruiken, makkelijk te gebruiken en ze gaan niet zo gauw kapot. Super! Ik  ga het vaker doen.

Cijfer: 10





De 3 dingen die je hierboven zit heb ik inmiddels besteld en ik zit te wachten tot ze aankomen, wat vinden jullie ervan? 

7 opmerkingen:

 1. Super leuke dingen heb je gekocht!
  Alleen jammer van de ear cuff..
  Zelf wil ik ook nog wel zulke studs..
  Leuke post!

  x Loïs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen, jammer van die ear cuff...
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal super :) Die eerste ketting is men favoriet! Ik ga misschien ook weer eens wat meer ebay-en!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spullen, wel jammer van de ear cuff! Ik vind je blog erg leuk; ik volg je! Misschien vind je het leuk om ook eens op mijn blog te kijken en mij te volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zwarte ketting is gaaf! De claw armband die je hebt besteld vind ik ook super! x Elma

  www.reinadelamoda.fashionblogster.com

  BeantwoordenVerwijderen