maandag 23 juni 2014

Outfitpost | blue blue baby bird sing me the blues

Hier ben ik dan, tada, met een verse blogpost uit de drukpers / linkerhand van mezelf! Voor de mensen die me gemist hebben; vrees niet langer. De komende 1/5/10/120 minuten  kun je genieten (of kotsen? Maar dat hoop ik toch van niet) van een nieuwe blogpost à la Fashionosaur. De tijd die je erin steekt hangt samen met: 1. of je kunt lezen. 2. of je blogposts leest 3. hoe snel je leest 4. of je de merkwaardige neiging hebt bij iedere foto of letter te blijven hangen; dan kom je misschien wel bij 120 minuten uit...
Het was een behoorlijke tijd geleden dat ik een outfit had geplaatst en ik moet zeggen, het was toch wel weer wennen om de foto's te maken. Heel serieus de camera in te kijken of  juist niet-geforceerd-spontaan-te-lachen; het ligt me niet zo. Ik kan niet zo goed mijn mond houden en iedereen weet dat praten op een foto vaak niet de állermooiste plaatjes oplevert.  Toch is het me, met hulp van mijn geliefde moeder-de-fotografe, best aardig gelukt. Ik was bij Vasim @ Nijmegen: een heel vet terrein met een industrieachtig tintje. Kijk mee! 
Nou. De grote vraag die natuurlijk constant in jullie hoofden rond doolt, is: wat heb ik aan? Volgens mij is dat jasje van de Zara, maar dan zo'n 3 jaar geleden gekocht en nog steeds passend. Het jurkje is van de H&M, een beetje korter gemaakt dan ie eigenlijk was. Waarom? Omdat ik mezelf al óveral vanaf zag vallen met een lange jurk en dat wel een soort van wilde voorkomen (vallen doet pijn). Daarnaast vond ik 'm iets korter net wat leuker. 
Dat riempje is van de Primark trouwens, en mijn zonnebril met zijkleppen is uit Griekenland uit een niet-nader-te-herleiden-winkeltje. En mijn ketting uit een tweedehands winkel. Ik geloof dat ik die serieus al zo'n 5 of 6 jaar heb: ik vond 'm toen zó leuk en ik doe 'm nog steeds minstens 2x per week om. En dat voor maar 1 euro ofzoiets! Niks miskoop, raakkoop! #nieuwewoordenbedenkenalltheway. 

Mijn moeder wil nooit foto's maken als ik een gekke bek trek, maar deze keer wist ik haar toch te overtuigen. Mijn argument was: "Ah mam, please? Het is bijna traditie dat ik in  iedere outfitpost er minstens één keer totaal belachelijk opsta. Mijn lezers verwachten dit! Zonder is het niet compleet en stort mijn hele blog in door een paradigmaverschuiving *dramatisch gebaar*! Nouja, het woord paradigmaverschuiving was niet echt gevallen, dat geef ik eerlijk toe, maar verder klopt het wel ongeveer.

Armbandjes die ik de laatste jaren verzameld hebt (links) en (rechts) armbandjes die ik zelf in elkaar heb geknutseld. Plus: schattige ringetjes van de Primark en H&M en geen nagellak (foei Pauline, foei) omdat ik het er altijd al op dag 1. of dag 2. al afkrabbel en afpeuter, dus ben ik er maar een beetje mee gestopt. 
Behalve op mijn teennagels! Het lakken van teennagels is immens belangrijk! Als ik dit niet doe, dan kan het gewoon geen zomer worden! Zomer = gelakte teennagels, da es gewoon! 
Zonnedans / totale-gekte-die-toegeslagen-is-in-tijden-van-totale-vrijheid-nu-school-voorbij-is-voor-altijd-dans. Nee echt, ik ben zo gelukkig dat ik niet meer naar de middelbare school hoef maar het is aan de andere kant ook zo raar. Zes jaar is een behoorlijk deel van mijn leven; 1/3e wel te verstaan. Dat is nu voorbij en dat is toch wel een beetje wennen.
Mijn 'wat-doet-de-wind-nou-toch'-hoofd. En mijn 'wacht-ik-haal-mijn-haar-even-uit-mijn-gezicht-hand'. 

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie jurk! Die kleur blauw staat je echt super en wat een prachtige steentjes aan je ringen. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jurk staat je echt heeeel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Die jurk staat je super.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa Vasim!! Je outfit is ook echt super leuk! Het jurkje staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Die jurk staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. you look cool and stylish !
  awesome color for you.
  be friend?
  xo

  melodyofmywords.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat giga geweldig leuk! (die outfit) die ketting is echt geweldig


  http://team-cute.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen