donderdag 14 februari 2013

Valentine's day | Click if you're single

Vandaag een bericht dat ik praktisch gezien bijna aan jullie verplícht ben, omdat het een dag is die velen van ons als een verschrikking zouden kunnen ervaren. Je raadt het al, Valentijnsdag! *gooit rozenblaadjes in de lucht* *huivert* *eet Ben&Jerry's*
Of, zoals ik het graag noem, "Forever Alone-day''; een titel die ik al 17 jaar met trots draag. Niks mis mee natuurlijk: chocolade, shoppen, tekenen, vrienden; ach. Er zijn zoveel leukere dingen dat het mannelijk geslacht, toch? Dus... who cares?
Stop! Dat lieg ik. Sommige jongens lijken eng veel op chocolade & shoppen (you'll see). 
Ahum. Juist. om de enórme pijn te verlichten waaraan we op deze commerciele liefdesdag worden herinnerd, heb ik voor jullie, dames die huilend in hun bed liggen het hoofdkussen te knuffelen en te slaan, een stel prachtige jongemannen geronseld.
Geniet, maar kwijl met mate. 


Ryan Gosling: vooral in 'Crazy Stupid Love' vind ik 'm echt geweldig.
Mijn grote favoriet: *trommelgeroffel* Rupert Grint! 1. Hij is ginger. Ik hou van gingers. 2. Kijk zijn ogen dan! 3. Ik heb een zwak voor alles wat met Harry Potter te maken heeft.
Hij heeft gewoon episch blauwe ogen, dat is te leuk. Verder is het ook een mooie jongen, uiteraard. Ehm. Dit is Zack Efron, volgens mij weten de meesten dat al
Wie heeft "Magic Mike" gezien? Daar zit Alex Pettyfer in, dus dat maakt 'm zeker de moeite waard om te kijken. Ik vind het een prachtige knul, stiekem ook omdat z'n oren te groot zijn wat ergens wel weer heel erg schattig is, nietwaar?

En, als we het dan toch over "Eye Candy" (ugh, vreselijk term, je ogen kunnen helemaal niet eten: laat staan snoep) hebben, wie vinden jullie nou leuk? En wat vinden jullie van Valentijnsdag?

FIJNE VALENTIJNSDAG :D

16 opmerkingen:

 1. Hahaaa leuk artikel. Ik probeer valentijnsdag altijd als een normale dag te zien, maar je wordt toch altijd geconfronteerd met dat ''forever alone'' idee ;)
  Liefs,
  Fije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wat een leuke foto's :D. Ik was vroeger helemaal into Zac Efron (High School Musical..) maar nu is dat wat minder, maar hij blijft erg knap. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my goooooood, Rupert. ♥♥♥ Hij is echt mijn grote liefde, al vanaf dat ik 7 was. Toen zag ik mijn eerste Harry Potter film, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is a kind of post I absolutely support going up more often. :)

  Jessica @ Sunny Days and Starry Nights

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha super leuke post! Ryan blijft nog steeds mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post, vroeger was ik helemaal weg van Zac Efron, maar nu is Alex Pettyfer mijn favoriet! :)
  En leuke blog heb je, ik volg je nu met bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omygosh, heb dit in een ruk gelezen (en uitgebreid bekeken natuurlijk) bijtend op mijn lip. En dan afsluiten met DE HUNK DER TIJDEN Alex Pettyfer! I. Am. Dead. Kwijlkwijl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LEUKE FOTO'S =D! Haha leuke post <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben niet single, maar ik vind het toch leuk om te zien, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh wat een leuke post vind ik dit haha!
  Het zijn alle vier echt knapperds, maar op dit moment is mijn favoriet Alex Pettyfer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha wat een leuk artikel. En bedankt voor het volgen, hihi. Ik volg je terug hoor!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey! Nice blog. Do you wanna see my and follow?

  BeantwoordenVerwijderen