Pagina's

zondag 4 augustus 2013

Lets go nuts | shoplog

Het verdient bijna een applausje... De vorige maand heb ik níks uitgegeven! Mijn bankrekening-blaadje-dinges was léég! NUL EURO ERAF! *feest* Natuurlijk heb ik wel het een en ander met contant geld gekocht, maar ook dat kwam niet boven de 20 euro uit. Nu voel ik me rijk, trots en zuinig (2 dingen van dat rijtje ben ik in ieder geval niet.. drie keer raden welke..).
PS: die maand daarvoor heb ik wèl wat gekocht, dus dat laat ik nu zien! Shoplog, jeah!

Ik ben lid geworden van de Vara (zo'n best wel leuke knappe straatverkoper had me zo'n abbonement aangepraat van 5,75 per jaar) en als cadeautje kreeg ik deze telefoonhoorn waarmee ik áltijd in stijl kan bellen. En ik mag naar sommige films voor 1euro, dus ik vond het een win-winsituatie (en het was een leuke knappe straatverkoper ghihi). 

Zes basic gouden ringen van de H&M. Maar het zijn er ondertussen nog vier. Waarom? Hier komt het tragische verhaal van de twee verloren gouden ringen: Er was eens een ring, die viel uit mijn zak toen ik terug naar huis fietste. Hij gilde, schreeuwde en riep mijn naam, maar ik hoorde het niet. Pas toen ik thuis was werd ik me bewust van dit vreselijke verlies. Ik stortte me op de grond en zocht verwoed door mijn zakken. Maar hij was kwijt...Voor altijd gedoemd tot de goot.... *spannend muziekje* De andere ring ligt ergens in huis te koekeloeren hoop ik, die duikt nog wel op.
PS: bíjna net zo'n spannend verhaal als Lord of the Rings!!
Mijn échte pilotenzonnebril uit Griekenland! Ik ben er echt blij mee, hij staat leuk, is van goede kwaliteit én ontzettend origineel! 17 euro, trouwens.
Hij doet me ook wel een beetje denken aan een Harry Potter bril, maar Harry had tenminste geen flapjes aan de zijkanten zitten die hartstikke leuk en mooi en grappig zijn maar wat me erin belet normaal naar links en rechts te kunnen kijken zonder mijn nek te moeten draaien. #toughlife
Beste kaart óóit. Ik denk dat als ik deze kaart naar Obama zou sturen hij spontaan van zijn stoel zou vallen van het lachen, over de grond zou rollen met tranen in z'n ogen, verlof zou nemen en naar mij toe zou komen om me te bedanken voor die prachtkaart.
Okay nee. Maar hij is wel leuk.
Zwarte, matte nagellak uit Griekenland. Met dit weer misschien niet hélemaal leuk, maar in de winter (waarvan we de komende maanden het bestaan nog even gaan ontkennen) ga ik 'm zeker dragen!
Ik heb op internet veel geblaat gehoord over de Essie-nagellakjes. Iedereen was laaiend enthousiast, ik zag er mooie kleuren van en de kwaliteit scheen ook niet mis te zijn. Kopen dus? Ja graag, maar persoonlijk vind ik 10euro te duur voor nagellak. Maa-aaar! Ik had 1. nog een etos-bon liggen van 10 euro en 2. mijn moeder besloot súperlief te zijn door er nog eentje voor me te kopen! Aw! En nu heb ik twee geweldige kleuren nagellak in mijn collectie. 
Normaal show je een nagellakkleur door het op je vingernagels te doen en het potje vast te pakken en daar een foto van te maken maar ik had zin om origineel te doen dus fotografeerde ik mijn tenen. 
PS: ik heb 2 donshaartjes op één grote teen, fascinerend!
DE BRIL.
Een armbandje dat een vriendin van me helemaal uit Thailand voor me heeft meegenomen! Thailand! Ik heb iets uit Thailand om mijn pols!!!

31 opmerkingen:

  1. Geweldig artikel! Als ik jou was zou ik de kaart naar Obama sturen! ;) De zonnebril staat je super! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen zeg! En ik vind je zonnebril super vet!
    Haha ik liet me ook omkopen door een knappe jongen van de Vara, nu zit ik ook met die telefoonhoorn haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahahahha wat leuk van de knappe straatverkoper! :D De zonnebril ziet er echt geweldig uit!
    Echt leuke spullen die je allemaal hebt gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die bril is echt super gaaf! Toen ik in de auto met luc door de vogue bladerde en een bladzijde tegen kwam waar allemaal van dat soort brillen waren wou hij er ook een hahaha ;) Die essie lakjes zijn echt heel mooi!
    Liefs, Fije

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat goed zeg! Kon ik het maar:P De zonnebril staat je erg leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je schrijft zo ontzettend leuk en levendig! Echt geweldig John Lennon zonnebril.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zes basic gouden ringen van de H&M. Maar het zijn er ondertussen nog vier. Waarom? Hier komt het tragische verhaal van de twee verloren gouden ringen: Er was eens een ring, die viel uit mijn zak toen ik terug naar huis fietste. pakistani lawn suits wholesale , pakistani original suits wholesale , pakistani suits wholesalers in pakistan , pakistani stitched suits wholesale , pakistani suits wholesale with price , online pakistani suits wholesale , wholesale pakistani dresses best summer collection 2020 , lawn collection , summer collection 2020 , stitched kurti , stitching unit , pakistani lawn suits wholesale in pakistan , pakistani lawn cotton dress material wholesale , house of lawn suits wholesale Hij gilde, schreeuwde en riep mijn naam, maar ik hoorde het niet. Pas toen ik thuis was werd ik me bewust van dit vreselijke verlies. Ik stortte me op de grond en zocht verwoed door mijn zakken. Maar hij was kwijt...Voor altijd gedoemd tot de goot.... *spannend muziekje* De andere ring ligt ergens in huis te koekeloeren hoop ik, die duikt nog wel op.

      Verwijderen
  7. Wauw wat knap zeg! En hartstikke goedkoop, goed gedaan, dat moet ik ook eens proberen, shop-budget gezien :))

    xo!
    www.thefashionwritress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat goed van je, zou dat zelf nooit kunnen vrees ik haha. Vind de bril echt heel tof trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha, je schrijft zo leuk! En wat een toffe zonnebril zeg! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. die bril is echt gaaf! en knap van je hoor dat je een maand (bijna) niets hebt uitgegeven. x http://kissokill.net/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh die blauwe nagellak is heel mooi! En super gave zonnebril!

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat goed, hahah! Mooie kleur nagellak en ook een toffe zonnebril!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke aankopen! Die lakjes zijn mooi, wauw <3

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Love both nailpolish colors ^^

    Btw, I tagged you in my latest posts!
    Click here to read it ^^
    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je schrijft altijd zo intens leuk dat ik bijna over de grond rol van het lachen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die een naar laatste foto is echt leuk!
    xx myrthe
    www.itis-justme.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen