zaterdag 21 december 2013

It socks to be lonely | shoplog Primark Eindhoven

Ik ben gisteren naar de Primark geweest en wil jullie alvast waarschuwen: als je denkt dat er nu een post komt met heel veel shirtjes, broeken, truien, schoenen en tasjes; nee. Zo gevarieerd heb ik namelijk zeker geen inkopen gedaan.
Erger nog, ik heb volstrekt toegegeven aan mijn obsessie met leuke sokken en het resultaat is bijna beschamend! Maar ik ben zó gelukkig en kan echt niet stoppen met naar mijn sokken kijken. Verder heb ik ook nog wel andere dingen ingeslagen hoor, kijk maar mee!
PS: kiek deze multiculturele foto van kerstbeertjes! Wat ben ik toch tolerant etc. :)


Ik ging naar de Primark en nam mee: 9 paar sokken. Het was er trouwens zó leuk (Eindhoven)! Erg druk wel, ondanks dat we redelijk vroeg waren, maar niet bijzonder storend ofzoiets. We hebben gewoon de hele winkel rondgesnuffeld en ons verbaast over de eng lage prijzen en belachelijke onesies. Het is echt een hele ervaring. Vervolgens heb ik 45 euro betaald aan de kassa en dat was inclusief een aardbeien-onesie voor een jarige vriendin van me. Goedkoop! 
 Of er betere sokken bestaan? Nee. Ik kwam bij de Primark met precies in mijn hoofd wat ik wilde kopen (dat leek me wel zo verstandig want ik wilde echt alleen dingen kopen die ik én 'nodig' had én echt heel gaaf vond): heel veel sokken, een kersttrui, een onesie (voor de jarige) eventueel een galajurk en accesoires. En jeetjemineetje, ik heb me er nog best aardig aan gehouden ook!

Omdat ik dus op zoek was naar leuke sokken heb ik ook nog eventjes rondgesnuffeld op de mannenafdeling, waar ik deze sokjes vonden. BAH HUMBUG! Ik geloof dat ze samen één euro waren (!DFHKSJD!@#KJ@#H!@#HJ!@#!@#?!! ENG GOEDKOOP!!!!!) maar écht op de prijzen heb ik niet gelet in de Primark, omdat alles toch echt gek goedkoop is. 

I like this. Ik heb altijd al 'bah' op mijn sokken gewild.
 Ik voel me een beetje cliché nu, met deze foto van deze sokken, omdat ik dit kiekje echt al op een stuk of 4 blogs heb langs zien komen, in shoplogs van de Primark. Maar ik deel het toch eventjes met jullie!  

Deze ketting had ik ook om naar mijn gala, het stond best leuk bij mijn jurk! En I LOVE IT. Het doet me ook een beetje denken aan ijspegeltjes, Noorwegen, punk en kerstmis. 
 En hij is nog fotogeniek ook. 

Wacht, het kan nog mooier. Ik heb een *trommelgeroffel* kerstbeha gekocht voor 2 euro! Ik ben zo gelukkig want hij is zó zó mooi (en misschien een beetje te klein maar shhhhht). En dan kan ik 'm gaan dragen in de zomer enzo, dat is echt hilarisch. Maar ook wel tijdens kerst hoor, hoewel niemand 'm ziet, helaas pindakaas (zonde hè?!).
 Ze hadden dus allemaal van die leuke setjes bij de Primark voor heel weinig geld, maar wat een beetje jammer was, was dat ze er niet gewoon normále onderbroeken bij deden. Nu zit ik dus opgescheept met een string. Ik vind dit soort dingen echt een verschrikking, het zit voor geen meter. Maar omdat die BH zo ongelofelijk leuk was, heb ik deze maar op de koop toe genomen want het was toch maar 2 euro in totaal (en nu heb ik 'm in een hoekje van mijn kast gegooid om nóóit aan te doen, mwahahah)

Ontelbaar veel elastiekjes die ik vermoedelijk in 2 maanden allemaal kwijt ben. 
 Omdat ik bij de Primark nergens zo'n leuke noorse kerst-trui kon vinden (jammeuurrr), heb ik deze maar gekocht om toch een beetje mee te kunnen doen aan de kerstsfeer want rood. Hij staat erg mooi en matcht perfect bij mijn nieuwe sokken. 
 Van riempjes kun je er ook nooit genoeg hebben, natuurlijk. PS: die onderste lijkt zó ontzettend op een riem die ze ook bij de H&M verkopen, stelletje na-apers. 

16 opmerkingen:

 1. Moooie dingen heb je gekocht, die sokken zijn echt geweldig! Echt geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, je schrijft zoo leuk! En je hebt ook leuke dingen gekocht bij de Primark. :) Ik wil oook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh super leuke sokken, ik moet ook eens op de mannenafdeling kijken zo te zien! Ja jammer van de setjes, ik vind strings namelijk ook verschrikkelijk. Ik ga binnenkort ook maar weer eens naar Eindhoven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die sokken zijn zó tof! (net als de aardbeien onesies trouwens)
  En hele leuke riempjes. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spulletjes heb je gekocht! die ketting heb ik ook haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke items heb je gekocht. Die sokken zijn echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke sokken heb je gekocht! Ik wil ook naar de primark! :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een leuke items gekocht! Die beertjes zijn echt schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je hebt leuke spullen geshopt. het elastieken probleem kan ik me helemaal in vinden ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke dingen, vind het echt zo'n kerstsfeertje hebben!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauuuw, ik wil ook nog naar de Primark deze vakantie, zeker na jouw shoplog! Echt geweldig, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi :) I follow your blog and waiting for you tı follow mine bye bye :))
  pisimel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die sokjes zijn zo leuk!
  xManon

  Ik heb momenteel een give-away waarbij je 30$ kan winnen, doe je ook mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Town ik op H&M keek zag ik bij de jongens site iets ook koele awesome sokken met de dagen erop, zo weet ik welke ik altijd moet dragen.

  BeantwoordenVerwijderen