maandag 9 december 2013

Things I love | dog with socks

Hallo hallo! Ik leef nog. Ik ben al wel zo'n 20x omgevallen door de overload aan werkstukken op school en stress om de proefwerkweek die eraankomt, maar ik sta nog op mijn pootjes, hoor. Vandaag is het studieontwijkende-maandag:
ik moet economie leren, maar het leek me ook wel wat om me eens flink te laten afleiden door onnodige foto's te maken en mijn nagels te versieren. Het resultaat van deze maandag mondt uit in een post vol dingen waar ik bijzonder gek op ben. Beginnend met een belachelijke foto van mij met een kerstmuts, want die zijn leuk. Net als kerst.
PS: de proefwerkweek komt niet in voor in het 'things I love' rijtje. Opvallend, hè?! 
PS: don't worry, ik heb ook wel aan economie gewerkt, ik ben braaf dit jaar.
... Nail art! Het toppunt van studieontwijkend gedrag zou natuurlijk zijn dat ik de stipjes die ik op mijn nagels heb gemaakt ga natellen, maar zo wanhopig op zoek naar tijdverdrijf en afleiding ben ik nou ook weer niet (het zijn er ongeveer oneindig veel).  
....Sinterklaas, het niet-racistische chocolaatje! Waarom wit maken als het ook zwart kan? 
....Rare, hele rare foto's van mezelf maken met een blauwe sjaal en rode lippen. Omdat dat meestal het vreemdste resultaat oplevert. Okay. Misschien had ik me beter op economie kunnen richten dan op dit. 
 ....Hoemoes! Of hummus of hoemus of hoemmoes, weet ik veel. Volgens de Coop is het Hoemoes en het is lekkor! 
....Soepstengels! Ze zijn 39 cent, dat vind ik best wel weinig. En ze zijn lekker bij de hoemoes. En ze zijn volkoren!!!!!!!!!! Volkoren, omg!!!!!!!! Sorry, enthousiasme om niets. Ook dat is een effect van de proefwerkweek. Alles is leuker dan dat. Ook volkoren soepstengels.

.....Statisch haar..... Nee. Nee. Gewoon niet. Moeilijk irritant. Hoort eigenlijk niet in dit rijtje thuis maar een ironisch item tussendoor leek me wel wat, voor de afwisseling enzo.
...Mijn hond met sokjes aan. Als je je nu afvraagt of die Pauline van Fashionosaur een hondenmishandelaar is geworden en graag dieren kleding aandoet terwijl ze dat haten, dan kan ik je geruststellen: het is anders. Hij heeft zijn pootjes opgehaald en gaat er steeds aan knabbelen, wat niet mag, dus moeten we hem volgens de dierenarts babysokjes van de Zeeman (2,99) aandoen om dat te voorkomen.
 ....Mijn teennagels lakken terwijl niemand het ziet. Want het is winter en in de winter heb ik dichte schoenen aan (nee, echt?!! Ja, echt). Maar het blijft leuk.
...Kunstzinnig doen. Momenteel heb ik er weinig tijd voor maar áls ik tijd heb, ga ik los.
 ...Artistieke kerst-sproetjes-coco-cola-sluimerreclame-foto's. Omdat het kan. PS: mijn broer doet die muts serieus iedere dag op naar de uni, met zijn koptelefoon eroverheen. Ik verklaar hem dus officieel voor gek want het ziet er zo belachelijk uit (en daarom is het wel weer leuk). 
....Mijn eigen tijdschrift. Ik heb een tijdschrift tegen schoonheidsidealen gemaakt omdat ik ze haat. Het is klaar, gedrukt en wel. Ik ben er, al zeg ik het zelf, bijzonder trots op. 
 .....Mijn hond. Hij is een poepie en soms, met vlagen, heel fotogeniek. 

14 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Je eigen tijdschrift? Wat gaaf! Ik ben benieuwd naar wat er in staat! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar je tijdschrift!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaaah je hond is te cute en die tekening is heeel vet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw leuke foto's allemaal! Echt leuk om te zien haha. Echt gelachen erom haha. De sokjes staan je hond mooi en waarom is die sinterklaas in godsnaam bruin? haha. Die tekening is echt heeel gaaf zeg! Succes met leren nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je tijdschrift is zo tof geworden (voor wat ik aan de cover kan zien)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's !! Ik ben echt super benieuwd naar je tijdschrift

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ahw, die laatste foto is zo leuk ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw wat een leuke foto's en wat een gave tekening

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf van dat tijdschrift, ziet er mooi uit! En die tekening... ♥_♥
  (en ja, reageren op jouw blog is bij mij studie-uitstellend gedrag *zucht* waar dat bloggen allemaal wel niet slecht voor is...)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk artikel! Echt super grappige foto's met je blauwe muts en rode lippen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk artikel! Je schrijft echt op een super leuke manier :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoemoes is ook geweldig! En een tip is dat je nooit alle soepstengels moet opeten als je ouders nog twijfelen of ze daar nou echt willen eten. Dan moet je namelijk voor die soepstengels betalen, dit tragische verhaal is mij ooit overkomen als onschuldig jongetje.
  Ik vind je tekening erg fascinerend en echt leuk dat je een eigen tijdschrift hebt uitgebracht. Ik vind idealen in het algemeen al vervelend. Ook het idee dat anderen echt naar uiterlijk kijken vind ik raar, ook oordelen op uiterlijk vind ik verschrikkelijk. Dat is pas discriminatie in plaats van een paar vrolijke donkere pietjes.

  Ciao Jelle

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah ik ben zo benieuwd hoe je tijdschrift verder (van binnen dus) is geworden, hij ziet er tof uit! Krijgen we nog meer te zien naast de fotoshoot die we een tijdje geleden al zagen? :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk artikrl! ik vind t wel grappig dat jij gekke bek foto's kan maken, die wel belachelijk zijn maar niet te beschamend en lelijk voor op internet! en je doggie, ik vind de sokjes eigenlijk wel heel cute!
  x

  BeantwoordenVerwijderen