Pagina's

dinsdag 14 januari 2014

Outfit | Versniksnakken

Hello hello. Vandaag was het niet echt je-loopt-een-blaasontsteking-op-als-je-foto's-maakt-zonder-jas-aan koud, dus besloot ik extra leuke kleding aan te trekken om weer eens wat kiekjes te maken voor mijn oh zo geliefde blog. Om de traditie toch in stand te houden, ben ik maar niet te vaak normaal op de foto gegaan. Takken voor of boven mijn hoofd; niets te gek!
 Het spijt me trouwens verschrikkelijk dat ik mijn in-de-rondte-draaien-met-een-tak-fotoshoot hier niet neer ga zetten, want ze waren te bewogen (goh, hoe zou dit komen...) en ik wil kwalitatief wel een beetje hoogstaand zijn.
PS: weet je wat een leuk woord is? Versniksnakken. Dat woord bestaat nog niet maar het gaat komen.
PS: het betekent: {iets zo graag willen dat je er emotioneel van wordt} Daar heb ik last van als het Zarabroeken betreft en mijn toelating tot de Design Academy. 

 Broek: H&M, ouwe collectie denk ik toch wel. Shirt: Only. Riem: V&D. Ketting: Primark. Kapsel: mezelf (ha-ha-ha-ha-ha....). Ogen: ook mezelf (haaaahaaaaahahahaahahhaha....).

En dan wil ik ook meteen even een nieuw spreekwoord introduceren: Als het achterste melkpak in de schap zijn. Het betekent: je bent van ontzettend goede kwaliteit, maar niemand ziet dit omdat je wordt overschreeuwd door de rest van de groep. 

Details. Jaja. Ik ben nog steeds tot over mijn oren verliefd op de Aztec-print. Beter raakt dat nooit meer uit de mode, anders wordt het zo lastig om te vinden... Aztec-addict alles. 
 Ik weet nooit zo goed commentaar te bedenken bij close-up foto's van mezelf. Het waaide? De stoeptegels lijken een heel onregelmatig patroon te zijn? Ik kijk serieus? Mijn wenkbrauwen lopen best wel recht AND I LOVE IT? Een van die beschrijvingen. 
 #trelfie. Selfie with tree. WÉÉR EEN NIEUW WOORD IK BEN EEN TAALWONDER...
 Mijn very pretty Primark necklace. Zoek het plekje waar er een steentje uit is. Achja, ik kan ook niets anders verwachten aan kwaliteit voor die prijs dus het maakt me niet zoveel uit. 
#brelfie. Selfie with branch!
Okay nu stop ik met slechte woorden bedenken.
HA NEE, nog eentje: #shelfie. Shitty selfie (daar heb ik er ook genoeg van). 

PS: neem me maar niet te serieus, dan gaat het mis, denk ik. 

20 opmerkingen:

  1. mooie foto's en leuk geschreven.!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wat een leuke foto's met omschrijving, super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's, en ik hou van dat spreekwoord! Je hdbt een heel leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha geweldig origineel dat nieuw bedachte woord en spreekwoord. :D Ik vind je outfit superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je schrijft erg leuk!
    http://www.we-heart-fashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. You look so chic, stunning necklace. Hope your week is going well hun.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha wat een prachtige nieuwe woorden en spreekwoorden, misschien wordt trelfie wel hét woord van 2014!
    Leuke outfit en hele mooie fotos! Succes met je toelating, ik snap hoe je je voelt met het 'versniksnakken', zit zelf behoorlijk in de stress om mijn toelating voor 't fashion institute :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja ik stress 'm zó hard. Ik heb al een heel aardig portfolio en vind persoonlijk dat ik best een kans maak, maar ik vind het zó, zó, zó zóóóó eng dat er straks 3 mensen tegenover me zitten die over iets gaan beslissen wat ik het allerallerliefste wil.... Wat als ze me verkeerd inschatten en ze me een niet-creatieve bitch vinden (ik neem aan van niet, want het zijn natuurlijk specialisten op het gebied van eventuele kandidaten inschatten)? Maar toch. :| AAAH. Laat het me weten als je toegelaten bent! Xx

      Verwijderen
    2. (thanks dat je 'm nog even op mn blog plaatste haha, doordat je er bij blogger geen melding van krijgt als iemand op je reageert zie ik het inderdaad vaak niet :P)
      Aaawh ik snap helemaal hoe je je voelt haha! En misschien stelt het je weer een beetje meer gerust dat ik ook denk dat je best een hele goede kans maakt? :) Wat ik van je werk heb gezien op je blog en bij de kunstbende vond ik echt heel knap, mooi! En bovendien ben je volgens mij wel iemand die ook wat dieper over dingen nadenkt en dus niet 'puur leuke dingen maakt' maar ook echt met een betekenis erachter! En dat lijkt me wel iets wat ze (hopelijk) zoeken :) Oh en ook al vinden ze je een niet-creatieve bitch, dat ben je SOWIESO NIET! Ze kunnen je hooguit niet geschikt vinden voor de opleiding maar hoo eens even, creatief ben je sowieso wel haha :D
      Jaa ik hou je op de hoogte (eerst mn formulieren en opdrachten maar eens gauw afmaken en opsturen......) en jij moet t ook laten weten hè? :)
      Liefs!

      Verwijderen
  8. Brelfie, hahaha geweldig :) Je ziet er leuk uit! Ik vind je broek heel tof :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bedankt voor je super leuke reactie! Echt heel fijn om te horen dat iemand er een beetje hetzelfde over denkt!
    En je blog is leuuuuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie foto's! En je broek is heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hhaah, ik moest zo hard lachen bij je 'haar; van mezelf'. :) Versniksnakken klinkt lekker! Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey, ik heb je net gevolgd, zou je mijn blog terug willen volgen? :)
    missbeautyfreak.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super stoere look! Die ketting is echt geweldig! Ik volg je nu!

    x

    BeantwoordenVerwijderen