dinsdag 29 april 2014

IVE BEEN ACCEPTED TO THE DESIGN ACADEMY | Happy and a list

IK GA NIET EENS EEN INTRODUCTIE DOEN JOH WANT IK BEN TOEGELATEN OP DE DESIGN ACADEMY EN DAT MOET PER DIRECT IN DE EERSTE ZIN GEMELD WORDEN WANT NIETS IS MOOIER DAN DAT!! 
Zo, dan nu de introductie. Hoi haai, haai hoi.Welkom bij de zoveelste puur chaotische blogpost met het allermooiste nieuws dat ik jullie vandaag de dag zou kunnen brengen. JA, mooier dan het winnen van een loterij, het verslaan van een duistere draak, mooier dan het veroveren van een prins op een oranje paard (want wit is too mainstream, mijn prins is op z'n minst een beetje origineel hoop ik, vandaar. Daarnaast matcht ie dan bij mijn haar als-ie ginger is. Eh ja, ok Pauline, ok. Je misbruikt de haakjes. Hierna is iedereen het begin van de eigenlijke zin kwijt, goed bezig.) en véél véél mooier dan een bord witlof met champignons, banaan en slagroom. Gadver.

Misschien heb ik het al een keer eerder (of zovaak dat jullie het verdrongen hebben) laten vallen, maar ik wil écht met mijn hele hart verschrikkelijk graag naar de Design Academy en sinds gisteren weet ik dat ze mij ook willen. Ik moest een portfolio inleveren, een presentatie geven en er vooral uitspringen want er deden best wel wat mensen toelating (ook uit Japan enzo, hootjenootje).

MAAR HET IS ME GELUKT WOOOOOOOOOHOOOOOO! 
Ik zal even een lijstje maken met de redenen waarom ik totaal verliefd ben op deze school. Ik hou het kort (ha, nee. Dat is gelogen, het wordt een lang lijstje):
1. Het niveau is moeilijk hoog en je leert op een heel abstract creatief niveau denken (like)
2. het is allemaal in het Engels met 60% van de studenten uit het buitenland (like)
3. Iedereen die daar studeert en waarmee ik volgend jaar dus allemaal mag gaan praten, houden net zoveel van design en alles daaromheen als ik (like)
4. Dat gaat dus heel veel prachtige passievolle, filosofische gesprekken opleveren tot diep in de nacht met waarschijnlijk teveel drankjes op (like)
5. Je krijgt kunstgeschiedenis als vak! Heel stom misschien, maar ik vind dat echt ontiegelijk interessant (like)
6. Ik mag dus de héle dag, jaja de héle dag, gaan doen wat ik het allermooiste vind van de hele wereld: ontwerpen, nadenken, samenwerken, prutsen en shit presenteren (like)
7. 
Het gebouw is echt prachtig, er hangt een hele fijne sfeer en vooral al die mensen daar zijn zó gezellig, interessant, leuk, toegankelijk, creatief, gepassioneerd, etc, ik kan nu al niet wachten om ze te ontmoeten (like) 
8.  Ik ben nu officiëel voor PSV aangezien ik in Eindhoven ga wonen en laat het -enigzins duistere- tijdperk van NEC achter me. Wat opzich wel prettig is dus, want NEC staat op het randje van degradatie en PSV staat bijzonder veilig (like)
9. Dat vraagt om uitleg. Nee, ik ben geen succes-supporter, ik ben gewoon altijd voor de club van de stad waarin ik woon want dan is iedereen om me heen blij als ze winnen. Nu ben ik dus voor PSV en ga ik de namen van het team uit mijn hoofd leren (like)
10. ... Zodat ik met die kennis op kan scheppen bij de -oh zo leuke- jongens in Eindhoven (like) 
11 die vorige twee hadden niks met de Design Academy te maken, sorry.
12. De kans bestaat dus dat ik les krijg van Hella Jongerius of andere epische ontwerpers, súpervet?! (google d'r maar)(like) 
13. Dat jullie het alvast weten: ik ga dus de aardbol redden/verbeteren/veranderen hè, met design. Just sayin' (like)
14 veel mensen zijn daar erg hipster en hip en mooi en fashionable gekleed + ze draaien goede muziek. Wie weet pik ik daar ook nog wel wat van op (like) 
PS: een analyse van mijn blogpost: het lijstje begon serieus maar het niveau daalde snel na nummer 6. Bedankt als je het helemaal hebt afgelezen, ik heb respect voor je. 

17 opmerkingen:

 1. GEFELICITEEERD! Wat ontzettend gaaf! Je lijstje is echt fucking geniaal, have fun in Eindhovuhn! (Eindhovuhn, de geaakste!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wauw, wauw! Gefeliciteerd!!! Dat is echt heel erg leuk, gaaf en cool!
  en nog meer, haha.
  En Engels <3 Jij gaat vast een topstudie hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Suuuuper gaaf zeg! Ik heb een hoop goede dingen over die school gehoord, geniet ervan!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awesomeee!

  Snel, ga de wereld in, en iedereen jaloers maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awh je bent echt super enthousiast, zo leuk! Gefeliciteerd meiske!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaargh wat gaaf, gefeliciteerd zeg! :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waauw gefeliciteerd! Je hebt je plekje we, verdiend hoor! Veel plezier! En ja ik heb het hele lijstje gelezen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik woon praktisch gezien in eindhoven! En helaas moet ik je teleur stellen over de eindhovense jongens, want zo leuk zijn ze niet haha (dit kan ook liggen aan het feit dat ik in vwo 5 zit en dus nog op de middelbare met een overload aan niet zo heel super wild aantrekkelijke boys :-/ ). Maar echt super nice dat je bent toegelaten, gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super gefeliciteerd dat je bent toegelaten, wat gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hihi leuk dat je bent toegelaten gefeliciteerd meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, super leuk! Ik wens je heel veel succes! Proficiat! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaaaaah Pauline wat gaaaaaaaf GEFELICITEEEERD!
  Echt zo gaaf aah supergoed joh!
  Sorry voor mijn ultieme veel te late reactie maar ik keek voor het eerst sinds een paar maanden weer op bloglovin, heb het meteen even een beetje opgeruimd haha en toen zag ik DIT! Topperrrrrr!
  En ik snap hélemaal hoe je je voelt: ik kreeg 30 april ook heel leuk nieuws... IK BEN OOK TOEGELATEN :D (nouja niet op de Design Academy dan, maar op t amsterdam fashion institute haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, een enorme prestatie! Gefeliciteerd!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen